Comby 5

DRENARE SI OXIGENARE CU

Comby 5

Efect vacuum si electroporare pentru drenarea si oxigenarea fetei si corpului.

Cu COMBY 5 aveti puterea a cinci tehnologii inovatoare intr-un singur aparat, capabil sa efectueze tratamente estetice de electroporare, tehnici de dermoexfoliere si terapie cu tratament vacuum. Sistemul COMBY 5 actioneaza asupra tesuturilor prin electrostimularea fetei si a corpului pentru un efect de drenaj si un efect de fermitate.


INDICAT PENTRU:

Activarea microcirculatiei pielii pentru o imbunatatire a drenajului limfatic si un efect de fermitate.

Stimularea metabolismului tisular pentru producerea de colagen si pentru oxigenarea tesuturilor.

DE CE SA ALEGI

Comby 5

Avantajul unei multitehnologii 5 in 1.

COMBY 5 este o platforma completa care combina electroporarea profesionala a fetei si a corpului, exfolierea microdermica asociata cu un tratament vacuum cu varfuri de diamant taiate cu laser si electrostimularea fetei si corpului, toate intr-un singur  aparat.

Cu COMBY 5, de fapt, poti oferi tratamente personalizate pentru fiecare tip de piele pentru a obtine rezultate specifice.


TRATAMENTE FACIALE

Tratamente de dermo-exfoliere si stimularea productiei de colagen pentru cresterea elasticitatii pielii.

TRATAMENTE  pentruCORP

Tratamnte de drenaj limfatic si pentru activarea microcirculatiei si oxigenarea tesuturilor pentru un efect de drenaj si fermitate.

PROFESIONALISM SI EFICIENTA CU

Comby 5

O platforma profesionala si versatila dotata cu 5 manipuli pentru a oferi o gama larga de tratamente, capabile sa satisfaca orice nevoie.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie