Infusion

MODELARE SI TONIFICARE CU

Infusion

Regenerarea colagenului, hidratarea pielii si tonifierea pielii.

Cu Infusion puteti efectua tratamente neinvazive si nedureroase pentru revitalizarea pielii, reducerea celulitei si ameliorarea vergeturilor. Sistemul INFUSION imbunatateste capacitatea de absorbtie a celulei datorita deschiderii electroporilor, transportand seruri care fac pielea elastica si tonifiata


INDICAT PENTRU:

Activarea microcirculatiei pielii in vederea ameliorarii vergeturilor si pentru a revitaliza pielea.

Regenerarea colagenului pentru oxigenarea tesuturilor si tonifierea pielii.

DE CE SA ALEGI

Infusion

AVANTAJUL REGENERARII, HIDRATARII SI TONIFICARII.

INFUSION are un sistem nedureros si neinvaziv capabil sa actioneze asupra diferitelor afectiuni ale pielii si sa efectueze o gama larga de tratamente pentru intarirea pielii, reducerea celulitei si ameliorarea vergeturilor.


TRATAMENTE FATA – CORP

Tratamente pentru tonifierea pielii, regenerarea colagenului, ameliorarea vergeturilor si reducerea celulitei.

PROFESIONALISM SI EFICIENTA CU

Infusion

Infusion este un aparat capabil sa ofere solutia perfecta pentru tratamentele care actioneaza in vederea regenerarii colagenului si revitalizarii pielii.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie