Lipowarm Poration

PENTRU OXIGENARE SI ELASTICIZARE

Lipowarm Poration

Combinatia de tehnologii inovatoare pentru combaterea imbatranirii pielii si a imperfectiunilor fetei si corpului.

Cu Lipowarm Poration aveti electroporatie, laser infrarosu si radiofrecventa monopolara capacitiva intr-un singur aparat.

Tehnologia 3-in-1 a aparatului Lipowarm Poration actioneaza prin transmiterea transdermica, nedureroasa si neinvaziva si permite tratamentelor sa activeze lipaza si metabolismul mitocondrial, sa stimuleze colagenul si sa lupte impotriva celulitei fibroase.


INDICAT PENTRU:

Activarea procesului lipazei in tratamentele de slabire.

Cresterea productiei de colagen pentru oxigenarea tesuturilor si ameliorarea vergeturilor.

Intarirea tesuturilor in tratamentul pentru hipotonia pielii si in cel al celulitei fibroase.

DE CE SA ALEGI

Lipowarm Poration

AVANTAJUL SI EFICIENTA A TREI TEHNICI INTR-UN SINGUR APARAT

Pentru puterea radiofrecventei capabila sa dezvolte caldura endogena care actioneaza in profunzime, sa oxigeneze tesuturile si sa produca o transmitere transdermica eficace.

Cu Lipowarm Poration, de fapt, puteti oferi o gama larga de tratamente pentru combaterea multiplelor imperfectiuni ale fetei si ale corpului.


TRATAMENTE FACIALE

Tratamente cu efect de lifting pentru stimularea elastinei, a metabolismului fibroblastelor care faciliteaza  refacereafibrelor de colagen necesare pentru a preveni imbatranirea pielii.

 

TRATAMENTE PENTRU CORP

Presupun tratamente de activare a lipazei si tratamente de slabire pentru reducerea hipotoniei pielii si a celulitei fibroase, precum si tratamente estetice cu unda de soc pentru ameliorarea vergeturilor.

PROFESIONALISM SI VERSATILITATE CU

Lipowarm Poration

Un aparat profesional si versatil care poate ingloba mai multe manipuli cu rol in prevenirea imbatranirii pielii si in ameliorarea imperfectiunilor fetei si corpului.

Ofera o gama larga de tratamente si satisface orice nevoie.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie