Onda Shock

SLABIRE SI MODELARE CU

Onda Shock

Puterea nedureroasa si neinvaziva a undelor acustice de a remodela forme.

Cu Onda Shock dispuneti de un aparat capabil sa slabeasca si sa intareasca zone mari sau specifice ale corpului prin tratamente si metode nedureroase si neinvazive.

Tehnologia Onda Shock actioneaza prin lovirea tesutului si prin iradierea cu unde acustice care sparg membrana adipocitelor, asigurand eliminarea efectului de coaja de portocala.


INDICAT PENTRU:

Reducerea circumferintei si a efectului de coaja de portocala in zonele cu astfel de probleme.

Intarirea tesuturilor si imbunatatirea elasticitatii pielii.

Activarea metabolismului tisular pentru producerea de colagen si oxigenarea tesuturilor.

DE CE SA ALEGI

Onda Shock

AVANTAJUL UNUI APARAT PUTERNIC, DAR NEINVAZIV

Tehnologia aparatului cu unda de soc permite emiterea de unde acustice puternice care stimuleaza fibroblastele si vascularizarea pe anumite zone ale corpului intr-un mod eficient si neinvaziv. Cu Unda de soc, de fapt, aveti pe deplin controlul  asupra puterii de penetrare a undelor obtinand astfel rezultate specifice.


TRATAMENTE PENTRU CORP

Tratamente cu actiune de slabire pentru eliminarea efectului de coaja de portocala si tratamente de activare a metabolismului tesuturilor pentru o mai buna oxigenare a acestora, tratamente de remodelare pentru reducerea circumferintei si dobandirea de fermitate a pielii.

PROFESIONALISM SI VERSATILITATE CU

Onda Shock

Un aparat profesional capabil sa incorporeze mai multe capete pe un singur manipul pentru a efectua tratamente de slabire si modelarea corporala.

Cu acest aparat puteti oferi tratamente specifice eficiente clientilor dvs., nedureroasa si non-invaziva.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie