Revo 2

OXIGENARE SI TONIFIERE CU

Revo 2

Actiunea purificatoare a oxigenului pentru intinerirea pielii. Cu REVO 2 ai la dispozitie o tehnologie capabila sa combine actiunea purificatoare a oxigenului cu solutiile cosmetologice inovatoare “La Beautē”. Sistemul REVO 2 permite hidratare rapida a tesuturilor pentru o piele stralucitoare si o absorbtie rapida a tratamentelor faciale cu efect calmant care nu irita tesutul, dar care creste metabolismul celular rezultand, astfel, o regenerare a pielii.


INDICAT PENTRU:

Activarea metabolismului tisular in vederea producerii de colagen si oxigenarea tesuturilor.

Intarirea tesuturilor cu scopul intineriri pielii si tratarii petelor pielii.

DE CE SA ALEGI

Revo 2

Avantajul unei cosmetologii inovatoare combinata cu actiunea oxigenului.

REVO 2 dispune de un aerograf cu care se pot administra solutiile noastre cosmetologice si oxigenul. Nebulizarea favorizeaza absorbtia tratamentului, creand un efect de micro-injectii care fac pielea mai tonifiata si mai luminoasa.


TRATAMENTELE PENTRU FATA SI CORP:

Tratamente de intinerirea pielii si atenuarea petelor de piele, tratament drenant si tratament hidratant, tratament de oxigenare si revitalizare.

PROFESIONALISM SI VERSATILITATE CU

Revo 2

Un aparat folosit pentru tratarea tenului gras si a celui uscat care poate combina actiunea oxigenului si a solutiilor cosmetologice concepute pentru orice nevoie si tratament in parte. 

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie