US Vacuum

OXIGENARE SI MODELARE CU

US Vacuum

Cu US VACUUM aveti ocazia de a combina actiunea de drenare a terapiei VACUUM cu puterea neinvaziva a ultrasunetului continuu si al ultrasunetului modulat.

Datorita US VACUUM este posibila activarea microcirculatiei pielii pentru a trata adipozitatea localizata si celulita fibroasa, asigurand o crestere a colagenului si elastinei pentru fermitatea tonusului muscular si o piele neteda.

 

INDICAT PENTRU:

Reducerea grasimii si reducerea circumferintei avand ca efect subtierea siluetei.

Cresterea productiei de colagen pentru oxigenarea tesuturilor.

Activarea microcirculatiei pielii pentru tratamentul aspectului de coaja de portocala si remodelarea corpului.

DE CE SA ALEGI

US Vacuum

AVANTAJUL TERAPIEI DE DRENARE COMBINATA CU PUTEREA ULTRASUNETELOR.

US VACUUM este un aparat complet cu care poti remodela corpul intr-un mod neinvaziv si nedureros. Cu tehnologia US VACUUM, de fapt, tesutul adipos este eliminat datorita actiunii ultrasunetelor si apoi drenat obtinandu-se astfel o transformare a tesutului conjunctiv.

 

TRATAMENTE FACIALE

Tratamente de activare a microcirculatiei pielii si de stimulare a productiei de colagen si elastina, pentru tratarea adipozitatii localizate pe fata si pentru o piele neteda.


TRATAMENTE  PENTRU CORP

Tratamente pentru drenaj limfatic si relaxare musculara in tratamentul celulitei moi si a celei fibroase.

PROFESIONALISM SI EFICIENTA CU

US Vacuum

US VACUUM este un aparat echipat cu 10 programe, electrovalva de reglare si manipul pentru ultrasunete modulate si ultrasunete continue.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie