Warm Club RF Poration

OXIGENARE SI ELASTICIZARE CU

Warm Club RF Poration

Electroporare si radiofrecventa monopolara capacitiva intr-un singur aparat, pentru tehnici si tratamente inovatoare.

Tehnologia doi-in-unul Warm Club RF Poration recurge la transmiterea transdermica si face uz de caldura radiofrecventei pentru a efectua tratamente de activare a lipazei si metabolismului mitocondrial, de stimulare a colagenului si de combatere a celulitei fibroase.


INDICAT PENTRU:

Cresterea productiei de colagen pentru oxigenarea tesuturilor si ameliorarea vergeturilor.

Intarirea tesuturilor ca urmare a tratamentului de hipotonie a pielii si a tratamentului celulitei fibroase.

DE CE SA ALEGI

Warm Club RF Poration

AVANTAJUL DIFUZARII TRANSDERMICE SI AL RADIOFRECVENTEI.

Actiunea profunda a radiofrecventei si eficacitatea transmiterii transdermice se reunesc intr-un singur aparat capabil sa va ofere manipuli cu care sa efectuati multiple tratamente pentru combaterea imperfectiunilor fetei si corpului, prevenind semnele imbatranirii.


TRATAMENTE FACIALE

Tratamente cu efect de lifting pentru stimularea elastinei, a producerii de fibroblaste si a refacerii fibrelor de colagen pentru a preveni imbatranirea pielii.

 

TRATAMENTE PENTRU CORP

Tratamente de activare a lipazei si tratamente de slabire pentru reducerea hipotoniei pielii si a celulitei fibroase, tratamente estetice cu unde de soc pentru ameliorarea vergeturilor.

PROFESIONALISM SI VERSATILITATE CU

Warm Club RF Poration

Un aparat profesional care combina eficacitatea electroporarii cu actiunea profunda a radiofrecventei pentru a oferi o gama larga de tratamente impotriva imbatranirii pielii si a imperfectiunilor fetei si corpului.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie