Asistenta

Instalare si testare, intretinere si asistenta post-vanzare.

Echipa “La Beautē” ofera asistenta tehnica pentru instalarea si testarea aparatelor si echipamentelor cu intretinere si revizie pentru asistenta completa pre si post-vanzare.

In domeniul esteticii si al frumusetii, tehnologia va sta la dispozitie pentru a satisface orice nevoie.

Susinerea centrului dvs. cu revizii si intretinere pentru a asigura eficienta totala si cea mai buna performanta a echipamentelor si a aparatelor este o datorie pentru noi.

DE CE SA ALEGI

La Beaute

Asistenta de ultima generatie pentru interventii rapide si specializate.


Cu echipa noastra de tehnicieni specializati oferim asistenta in timp real pentru a rezolva orice tip de defectiune sau avarie, reducand timpii de interventie pentru rezultate in timp util si sigure.

Asistenta

Instalare si testare, intretinere si servicii post-vanzare.
Cu ajutorul echipei noastre de tehnicieni, oferim asistenta in timp real, reducand timpii de interventie pentru rezultate in timp util.
Detalii

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.