Formare & Actiune

Instruieste-ti mintea pentru a trece la actiune.


A face formare sau instruire inseamna sa activezi un proces in care se modeleaza mintea pentru se echipa cu cunostinte si pentru a-si forma abilitatea de a constientiza.

In cadrul cursurilor noastre veti putea intalni specialisti in frumusete si cosmetologi specializati care va vor invata cultura esteticii si cum sa deschideti un centru profesional de frumusete.

DE CE SA ALEGI

La Beaute

Actualizare constanta, profesionalism si seriozitate pentru a face diferenta.


La baza profesionalismului nostru se afla intotdeauna pasiunea si alegerea unei pregatiri de specialitate bazata. Fie ca este vorba de un inceput sau doar de dorinta constanta de a inova, cu cursurile de formare “La Beautē”, poti dobandi toate competentele de care aveti nevoie in materie de aparate si echipamente, produse si tratamente, managementul centrului de infrumusetare, a centrului SPA.

Formarea este cuvantul de ordine pentru a nu inceta niciodata sa cresteti.

FORMARE PENTRU O CONTINUA

Crestere

Cunoasterea este constientizare.


In cadrul pregatirii noastre puteti:

Obtine cunostinte despre: tratamente estetice faciale si tratamente estetice corporale, tratamente de intinerire a pielii si tratamente pentru vergeturi, tratamente estetice de slabire si tratamente estetice pentru celulita.

Studia sistemul de functionare a echipamentelor si utilizarea precisa a manipulilor sau dispozitivelor din dotare; intelege formularea liniilor cosmetice si instructiunile de utilizare pentru tratamentul personalizat al fiecarui ten; invata sa gestionati fiecare aspect si departament al centrului dumneavoastra de infrumusetare sau SPA.

Cunoasterea inseamna constientizare si aceasta formeaza abilitatea de a stii sa raspundeti nevoilor fiecarui client si de a oferi cele mai solicitate tratamente estetice si multe altele.


10 motive pentru a face formare cu noi

• Invatati cum sa gestionati un centru de infrumusetare in mod profesional;

• Va puneti la punct cu regulamentul pentru deschiderea unui centru de infrumusetare specializat;

• Studiati aparatele si echipamentele pentru a oferi cele mai bune tratamente;

• Studiati cele mai solicitate tratamente;

• Studiati liniile cosmetice profesionale;

• Elaborati cunostinte despre cele mai bune tratamente pentru modelarea siluetei;

• Elaborati cunostinte despre cele mai bune metode de intinerire a pielii si de reechilibrare a pielii;

• Elaborati cunostinte despre cele mai bune metode pentru indepartarea progresiva a parului de pe fata si de pe corp;

• Aveti ocazia sa intalniti specialisti in frumusete si cosmetologi profesionisti;

• Sunteti pusi la curent cu toate tendintele din domeniu.

PROFESIONALISM, EFICIENTA SI INOVATIE PRIN

Cursuri La Beaute

Constientizarea inseamna siguranta.

pentru a putea atinge obiectivele si a deschide un centru de infrumusetare profesional.


Cu expertii nostri cosmetologi si specialisti in frumusete, gata sa va formeze si sa va informeze cu un plan dedicat actualizarii constante privind tehnologiile, tratamentele si tendintele din domeniu, puteti dobandi toate cunostintele si competentele constientizate de care aveti nevoie.

Constientizarea inseamna siguranta, iar aceasta este necesara pentru a putea  sa va deschideti propriul templul al infrumusetarii si a oferi tot ce este mai bun clientilor dumneavoastra.

Asistenta

Instalare si testare, intretinere si servicii post-vanzare.
Cu ajutorul echipei noastre de tehnicieni, oferim asistenta in timp real, reducand timpii de interventie pentru rezultate in timp util.
Detalii

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.