Infinity Laser Dioda 400W si 600W

EPILARE CU LASER DIODA CU

Infinity Laser Dioda 400W si 600W

Energie si caldura pentru o epilare completa.

Cu Infinity Laser Diode 400W si 600W aveti tehnologia inovatoare a laserului pentru tratamente de epilare progresiva capabila sa actioneze asupra fiecarui fototip de piele. Caldura razei emise de sistemul Infinity Laser Diode trece prin piele si este absorbita de pigmentii de melanina prezenti in bulb, reducandu-i capacitatea de crestere.

 

INDICAT PENTRU:

Reducerea cresterii parului si indepartarea progresiva a acestuia.

DE CE SA ALEGI

Infinity Laser Dioda 400W si 600W

AVANTAJUL UNUI TRATAMENT PERSONALIZAT SI RAPID

Sistemul Infinity Laser Diode de 400W SI 600W are un cap din safir pentru distributia uniforma a luminii si produce un fascicul cu o lungime de unda de 808nm care asigura scaderea capacitatii de regenerare a parului.

 

TRATAMENTE PENTRU  FATA SI CORP

Tratamente complete de epilare pentru fiecare fototip de piele.

PRECIZIE SI VITEZA CU

Infinity Laser Dioda 400W si 600W

Un dispozitiv capabil sa emita pana la 12 impulsuri pe secunda, injumatatind timpul sedintelor de epilare si reducand capacitatea de crestere a parului facilitand astfel o indepartare progresiva a acestuia.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie