Pristine

EXFOLIERE SI ELASTICIZARE CU

Pristine

Stimulare vacuum si o profunda dermoexfoliere pentru a se obtine o piele tonifiata si elastica.

Cu Pristine aveti o tehnologie silentioasa de ultima ora pentru a oferi tratamente faciale si corporale care elimina celulele moarte. Sistemul Pristine realizeaza o microdermoexfoliere cu varfuri de diamant pentru rezultate vizibile inca de la primul tratament.

 

INDICAT PENTRU:

Stimularea metabolismului tisular pentru producerea naturala de colagen si oxigenarea tesuturilor.

Intarirea tesuturilor pentru intinerirea pielii, tratamentul petelor de piele si tratament anti-imbatranire.

DE CE SA ALEGI

Pristine

Avantajul unui tratament care se adapteaza fiecarui tip de piele.

Pristine dispune de un sistem de exfoliere si stimulare cu vacuum care nu irita pielea si care se adapteaza oricarui tip de piele pentru un tratament facial sau corporal care purifica epiderma si curata porii din interior, activand si microcirculatia arteriala si venoasa.


TRATAMENTE PENTRU FATA

Tratamente dermoexfoliante pentru intinerirea pielii si tratamentul acneei, petelor si cicatricilor.


TRATAMENTE PENTRU CORP

Tratamente de imbunatatire a microcirculatiei si de crestere a elasticitatii pielii combinate cu tratamente pentru reducerea vergeturilor si eliminarea celulelor moarte.

PROFESIONALISM SI EFICINETA CU

Pristine

Pristine este un aparat care combina exfolierea cu capete de diamant cu stimularea cu vacuum pentru obsinerea de tratamente relaxante care nu irita, ci purifica si stimuleaza productia de colagen.

MICRODERMOEXFOLIEREA CU CAPETE DE DIAMANT pentru care sunt concepute manipulii, structurate cu varfuri de diamant taiate cu laser, ofera avantajul unor tratamente fara substante iritante, care nu deterioreaza zonele sensibile.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie