RF Comb

DRENARE SI REMODELARE CU

RF Comb

Caldura si racire pentru drenaj si modelarea siluetei.

Tehnologia RF COMB combina puterea de penetrare a caldurii, generata de radiofrecventa, cu puterea de intarire pe care o da faza de racire. Cu RF COMB se poate efectua un tratament dermic capabil sa actioneze asupra activitatii metabolice tisulare si asupra efectului pro-colagen, activand astfel sistemul de drenaj limfatic si eliminand acumularile adipoase localizate.

 

INDICAT PENTRU:

Reducerea stratului adipos si reducerea circumferintei in tratamentul aspectului inestetic al celulitei. 

Activarea microcirculatiei arterio-venoase pentru o imbunatatire a drenajului limfatic.

DE CE SA ALEGI

RF Comb

AVANTAJUL ACTIUNII COMBINATE A CALDURII SI RACIRII

RF COMB este un aparat complet capabil sa alterneze fazele de incalzire si racire chiar si fara prezenta constanta a operatorului. Odata setata intensitatea de baza a radiofrecventei, aparatul este capabil sa controleze in mod independent energia caldurii si furnizarea racirii.


 TRATAMENTE PENTRU CORP

Tratamente pentru drenaj limfatic si pentru reducerea grasimii localizate, tratamente pentru stimularea productiei de colagen si intarirea tonusului pierdut al pielii.

PROFESIONALISM SI EFICIENTA CU

RF Comb

RF-Comb este un aparat dotat cu o supapa solenoidala de reglare si 6 placi patentate pentru a genera racire si a controla caldura radiofrecventei in vederea realizarii unei disipari excelente a caldurii si a monitorizarii constante si optime a fazelor tratamentului cu RF COMB.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie